Posjetite Barcelonu, glavni grad Katalonije u Španjolskoj! Pronašli smo najbolje cijene avio karata, a počinju već od 44 eura (povratna uključena!). Ovo su najbolje cijene s polascima iz Trsta (44 eura), Dubrovnika(49 eura), Beograda(88 eura) ili Podgorice (79 eura). Hotel iznosi 24 eura po osobi uz kupon DGBMI, tako da 4 dana sa letom i hotelom počinje od 116 eura po osobi iz Trsta, 132 eura iz Dubrovnika, a 160 eura iz Beograda ili iz Podgorice 151 eur.

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati hotel, datumi polaska i linkove za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel iz ponude. U plavim poljima su avio karte, a u žutom je hotel.

*Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

POLAZAK IZ TRSTA

Ostali datumi ovdje

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ IZ DUBROVNIKA

Ostali datumi ovdje

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA

Ostali datumi ovdje

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ PODGORICE

Ostali datumi ovdje

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR:

POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: