Uganda je zemlja koja oduzima dah svojim spektakularnim planinskim vrhovima, prostranim nacionalnim parkovima i prekrasnim jezerima, a  Winston Churchill je Ugandu nazvao ‘Biserom Afrike’ zbog njene ljepote, bogatog životinjskog svijeta i raznolikosti. Pronašli smo odličnu cijenu povratne avio karte iz Budimpešte za samo 379 eura! Uz to smo pronašli hotel s doručkom za 31 eura za 2 osobe po noćenju tako da je ukupna cijena 506 eura za 9 dana po osobi!

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

Avio karta i Hotel

Autobusna karta za Budimpeštu OVDJE

Ukoliko idete do Budimpešte vlastitim vozilom, najbolje vam je OVDJE (obavezno unaprijed rezervirati) parkirati automobil (plaća se 6-7 eura dan). Odmah u blizini parkinga se nalazi vlak koji polazi svakih 15-30 min i vozi vas direktno na aerodrom, a vožnja traje 10-ak min. Druga opcija je Uber ili Bolt, prijevoz do aerodroma je od 15-20 eura. Također imate ispod link ukoliko se odlučite do Beča autobusom.

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: