Jedno od najpopularnijih odredišta za odmor u Grčkoj je otok Krf u Jonskom moru poznat po kozmopolitskom Starom gradu, spektakularnim pješčanim plažama i prekrasnim krajolicima. Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata i hotel s bazenom. Iz naših krajeva su najbolje cijene za Krf s polaskom iz Niša ili Zagreba. Datumi su u 7. i 8. mjesecu, a povratna avio karta iz Niša je 39 era, odnosno iz Zagreba 51 eur. Odličan hotel s bazenom iznosi 23 eura za noćenje po osobi, stoga će vas npr. 6 dana u hotelu i povratnom avio kartom koštati 135 eura po osobi iz Niša, a 4 dana s polaskom iz Zagreba 120 eura. U cijeni je ručna prtljaga i avio takse. Ukoliko trebate dodatni kofer, prilikom kupovine avio karte opciju uzmite opciju priority.

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

Kako rezervirati? Ispod imate polaske po gradovima. Prvo odaberite avio kartu na datum koji vam odgovara (plave kocke), kliknite i vodi vas na kupnju, zatim nakon što kupite vratite se opet ovdje i na taj datum za koji ste kupili avio kartu rezervirate hotel koji se nalazi odmah ispod avio karata u žutoj kocki.

POLAZAK IZ NIŠA, povratne avio karte i Hotel

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

Ostali datumi ovdje

POLAZAK IZ ZAGREBA, povratne avio karte i Hotel

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

Ostali datumi ovdje

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: