Madrid, glavni grad Španjolske, jedno je od najuzbudljivijih i najživopisnijih europskih odredišta. Ovaj šarmantni grad privlači milijune posjetitelja svake godine zbog svoje bogate povijesti, umjetničke scene, prekrasnih parkova i živahne kulture.

Madrid je dom nekoliko svjetski poznatih muzeja, uključujući Prado, koji čuva remek-djela velikih majstora poput Velázqueza, Goye i El Greca. Također, posjetitelji mogu istražiti Muzej Reina Sofía, koji je posvećen suvremenoj umjetnosti, te Thyssen-Bornemisza muzej, koji nudi širok raspon umjetničkih djela iz različitih razdoblja.

No Madrid je mnogo više od umjetnosti. Grad je poznat po svojoj živahnoj atmosferi i noćnom životu. U čuvenom četvrti Chueca i okolnim područjima nalazi se veliki broj barova, klubova i restorana koji ostaju otvoreni do kasno u noć. Posjetitelji mogu uživati u tradicionalnoj španjolskoj kuhinji, kao što su tapasi, paella i churros, te iskusiti autentičnu flamenco glazbu i ples.

Madrid također nudi prekrasne parkove i otvorene prostore. Park Retiro je najpoznatiji i najveći gradski park, gdje posjetitelji mogu prošetati, iznajmiti čamac na jezeru ili jednostavno sjesti i uživati u mirnom okruženju. Za ljubitelje nogometa, posjet stadionu Santiago Bernabeu, domu Real Madrida, svakako je nezaobilazno iskustvo.

Ovaj kosmopolitski grad nudi bogatu kulturu, arhitekturu i španjolski šarm koji čini Madrid nevjerojatno privlačnim odredištem. Bez obzira jeste li zaljubljenik u umjetnost, ljubitelj hrane ili jednostavno želite istražiti španjolsku kulturu, Madrid će vas očarati svojom energijom i raznolikošću.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za Madrid i one su iz Zadra, Zagreba ili Beograda i Hotel na finoj lokaciji po cijeni 51 eur za 2 osobe po noćenju. Povratne avio karte iznose od 83 eura iz Zadra, iz Zagreba 90 eura, a iz Beograda 112 eura. Ukupna cijena sa avionom i hotelom stoga počinje od 159 eura po osobi za 4 dana u Madridu što je odlična cijena!

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZADRA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: