Sardinija je otok na kojem se nalazi nekoliko lijepih plaža i turističkih destinacija, pa je idealan za putovanje ukoliko želite uživati u suncu i moru. Postoji mnogo načina da se dođe na Sardiniju, ali najlakši je let do Zračne luke Catania ili Cagliari, glavnog grada Sardinije. Možete također doći na otok brodom iz Genove, Livorna, Civitavecchia ili Neapola.

Jednom kada ste na Sardiniji, postoji mnogo stvari koje možete raditi. Obilazak glavnog grada Cagliarija i njegove katedrale je obavezan, a tu su i brojni muzeji i arheološka nalazišta koja svjedoče o bogatoj povijesti ovog područja. Ako volite prirodu, ne propustite posjetiti jednu od mnogih lijepih plaža ili se spustiti u kanjone i šume. Sardinija je također poznata po svojoj hrani i vinu, tako da ne propustite degustirati lokalna jela, poput culurgiones i pane carasau. Putovanje na Sardiniju je idealno za one koji žele uživati u prekrasnom okruženju, dobroj hrani i lijepim plažama.

Ispod se nalaze najbolje cijene povratnih avio karata u 9. mjesecu iz Trsta, Zadra, Zagreba ili Beograda do Sardinije. Našalost u 8. su puno veće cijene, ali zašto ne iskoristiti dobre prilike u 9. mjesecu 🙂  Hotel s doručkom je 25 eura noćenje po osobi tako da 4 dana sa letom i hotelom s doručkom iznosi 128 eura po osobi iz Trsta, dok je Iz Zadra, Zagreba ili Beograda skuplja za razliku u iznosu avio karte.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s doručkom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ TRSTA

Ostali smještaj ovdje

POLAZAK IZ ZADRA

Ostali smještaj ovdje

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: