Putovanje u Alicante: Otkrijte Španjolsku čaroliju!

Planirate li nezaboravno putovanje, Alicante je destinacija koja će vas oduševiti svojom ljepotom i raznolikošću. Smještena na prekrasnoj španjolskoj obali Costa Blanca, Alicante nudi savršenu kombinaciju predivnih plaža, bogate kulture i uzbudljive zabave.

Plaže poput Playa del Postiguet i Playa de San Juan pozivaju vas na opuštanje na mekanom pijesku i osvježavajućem tirkiznom moru. Alicante također nudi široku paletu vodenih aktivnosti, od ronjenja do jedrenja, kako biste maksimalno uživali u obalnom okruženju.

Povijest grada odražava se u njegovoj arhitekturi, a Castillo de Santa Bárbara, impozantna tvrđava na brdu, nudi nevjerojatan pogled na grad i more. Stari grad s uskim ulicama, živopisnim trgovima i lokalnim trgovinama idealan je za šetnju i upoznavanje autentičnog španjolskog načina života.

Okusi Alicantea neodoljivi su za gurmane. Tradicionalna španjolska hrana i tapasi mame vas da istražite lokalne restorane i okuse. Prošećite tržnicom Mercado Central i otkrijte svježe namirnice te tipične proizvode regije.

Alicante također nudi brojne kulturne događaje i festival. Svake godine u lipnju održava se Las Hogueras de San Juan, festival svjetla i vatre koji će vas osvojiti šarenim vatrometom i umjetničkim instalacijama.

Ukratko, putovanje u Alicante pružit će vam nezaboravno iskustvo španjolske čarolije. Bogata povijest, predivne plaže, ukusna hrana i živahna kultura čekaju vas u ovom šarmantnom španjolskom gradu.

Iskopali smo najbolje cijene za Alicante iz svih gradova. Također smo pronašli odličan hotel u centru Alicantea. Povratne avio karte počinju od 40 eura, a hotel je 26,50 eura noćenje po osobi. Najbolja cijena povratne avio karte je iz Klagenfurta, Sofije ili Budimpešte (od 40€) i let je direkt, ali smo pronašli i najbolje cijene iz Zagreba, Beograda, Podgorice i Skoplja i počinju od 76 eura, tako da 5 dana sa avio kartom i hotelom u centru počinje od 126 eura po osobi! Ispod su datumi i hoteli i polasci iz svih gradova jedan ispod drugog pa birajte što vam odgovara.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!
  • Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

POLAZAK IZ KLAGENFURTA (direkt)

POLAZAK IZ SOFIJE (direkt)

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE (direkt)

POLAZAK IZ BEOGRADA(presjedanje)

POLAZAK IZ ZAGREBA(presjedanje)

POLAZAK IZ PODGORICE(presjedanje)

POLAZAK IZ SKOPLJA(presjedanje)

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: