Putovanje u Dalaman: Otkrijte Skriveni Raj Turske Obale

Dalaman, biser turske obale Egejskog mora, čeka da ga otkrijete. Ovaj šarmantni kutak Turske nudi bogatu mješavinu prirodnih ljepota, povijesnih blaga i uzbudljivih aktivnosti.

Istražite slikovite uvale s kristalno čistim morem, opuštajuće plaže i bujne šume koje okružuju ovo područje. Nacionalni park Saklikent i Dalyan Delta pružaju vam priliku da se povežete s prirodom, krstarite rijekom i obiđete drevne ruševine.

Gradovi poput Marmarisa i Fethiye donose mješavinu turske autentičnosti i modernog komfora. Uživajte u lokalnoj kuhinji, obiđite tržnice i upijajte bogatu kulturu regije.

Za ljubitelje povijesti, antički grad Kaunos i njegovi ostaci nude zanimljiv uvid u prošlost. Dok se za avanturiste tuže razne mogućnosti poput paraglajdinga s visokih litica.

Dalaman nudi nevjerojatno raznoliko iskustvo za svakog posjetitelja. Bilo da ste zaljubljeni u prirodu, povijest ili želite osjetiti dušu Turske, putovanje u Dalaman donosi nezaboravne trenutke i nevjerojatne uspomene. Isplanirajte svoje putovanje i uronite u čaroliju Dalamana.

Trenutno je odlična prilika za posjetiti ovaj skriveni dragulj turske obale jer su povratne avio karte iz Bratislave od 49 eura. Uz to smo pronašli Hotel terme&Spa 4* s doručkom i on iznosi 43 eura za noćenje za 2 osobe. Stoga ukupna cijena za 8 dana koja uključuje povratne avio karte i Hotel 4* terme&spa s doručkom 213 eura po osobi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u plavim kockama i hotel u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel 4* s doručkom za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: