Upoznajte čarobnu destinaciju putovanja – Šarm el Šeik! Smješten na obali Crvenog mora, Šarm el Šeik je raj za ljubitelje sunca, mora i avanture. Otkrijte predivne plaže, ronjenje među koraljima, bogat noćni život i luksuzne resorte. Planirajte svoje savršeno putovanje u Šarm el Šeik i istražite egzotičnu ljepotu Egipta na svakom koraku. R

Iskopali smo najbolje cijene za Sharm El Sheikh iz svih gradova! Najeftinija je povratna avio karta iz Venecije, ali mi smo za vas pronasli i najbolje cijene iz Zagreba, Beograda, Sarajeva, Skoplja i Podgorice. Uz to smo pronašli Hotel 4* s doručkom po cijeni 32 eura noćenje za 2 osobe, tako da 8 dana koji uključuje povratne avio karte i Hotel 4* s doručkom iznosi samo 190 eura po osobi iz Venecije, dok je iz nase regije razlika samo u cijeni avio karte, u prosjeku je cijena veca za 100 eura za 8 dana(avion + hotel), sto je i dalje top prilika s obzirom da polazite iz svog grada! Iz nase regije nema direkt let, vec su sa presjedanjima, ali smo nasli najbolje i najkrace opcije.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze za svaki grad posebno linkovi za kupnju avio karata i za rezervaciju hotela. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u zutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, ime i prezime, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Venecije (direkt)

Polazak iz Beograda

Polazak iz Zagreba

Polazak iz Sarajeva

Polazak iz Skoplja

Polazak iz Podgorice

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: