Neograničeno ljetovanje na Kreti /Kritu: Avionska karta već od 78 eura!

Sanjate o nezaboravnom odmoru na predivnom grčkom otoku? Sada imate priliku! Avionske karte već su dostupne po nevjerojatnoj cijeni od samo 78 eura, omogućavajući vam istraživanje čari ovog rajskog otoka.

Ne morate brinuti o visokim troškovima smještaja. Pronašli smo udoban hotel s bazenom za svega 28 eura po noćenju za dvije osobe. Za šest dana boravka, ukupan trošak hotela i aviona iznosi samo 162 eura po osobi. To znači da možete uživati u svemu što ovaj otok pruža, a da pritom ne narušavate svoj proračun.

Zamislite sebe kako se opuštate pored bazena, istražujete predivne plaže, upoznajete antičku prošlost i uživate u neodoljivim okusima lokalne kuhinje. Vaše ljetovanje na Kreti/Kritu bit će iskustvo koje ćete pamtiti, a ne morate brinuti o skupim troškovima. Vaš odmor iz snova je bliži nego što mislite!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama, hotelj u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ RIJEKE

POLAZAK IZ MINHENA

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Podijeli: