Provedite Produženi Vikend u Budimpešti: Savršen Odmor u Centru Grada po Cijeni od 81 €!

Uživajte u nezaboravnom produženom vikendu u prekrasnom srcu Budimpešte bez razbijanja proračuna! Sastavili smo odličnu ponudu koja uključuje povratnu autobusku kartu i hotel u centru grada po nevjerojatnoj cijeni od samo 81 € po osobi za 4 dana!

Budimpešta – Grad Stotinu Spomenika:
Budimpešta, glavni grad Mađarske, oduševljava svojom bogatom kulturnom baštinom i spektakularnom arhitekturom. Razgledajte stotine spomenika, uključujući Buda Castle, Fisherman’s Bastion i Parliament Building, dok šećete prekrasnim ulicama ovog europskog dragulja.

Udoban Smještaj u Centru:
Vaš produženi vikend bit će potpun boravkom u udobnom hotelu smještenom u samom srcu Budimpešte. Ovo je prilika da se opustite nakon dana punih razgledanja i noćnih avantura, sve uz izuzetno povoljnu cijenu.

Odličan Vrijednosni Omjer:
Naša ponuda je savršena kombinacija komfora i pristupačnosti. Za samo 81 €, doživite čaroliju Budimpešte tijekom četiri dana, uključujući prijevoz i smještaj. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti kako biste istražili ovaj fascinantan grad bez brige o budžetu.

Kako rezervirati?

Ispod su povratne autobusne avio karte s polaskom iz Zagreba ili Beograda ili iz bilo kojeg drugog grada. Možete birati vrijeme polaska i vrijeme povratka. Mi smo odabrali datum za produženi vikend 17.-20.11., ali vi možete odabrati koji želite. Ispod tamnih kocki u žutoj kocki je hotel za rezervaciju. Mi smo već stavili datum 17.-20.11. i noćenje je 34€ za 2 osobe, ali vi možete promjeniti datum i uzeti koji vam odgovara.

  • Mi smo stavili vikend 17.11.-20.11., ali vi odaberite drugi datum po želji

ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

Podijeli: