Pronašli nevjerojatno povoljne cijene povratnih avio karata za Peking i Shanghai, počevši od samo 462€! Polasci su dostupni iz Beča, Beograda ili Zagreba. Ali to nije sve – pronašli smo i odlične hotele u centru oba grada, čineći 6-dnevno ili 8-dnevno putovanje sa smještajem dostupnim počevši od 535 eura iz Beča, a iz Beograda ili Zagreba počevši od samo 613 eura sa uključenim povratnim avio kartama i hotelom recenzija 4/5 u centru grada!

Peking i Shanghai su dva odredišta koja će vas ostaviti bez daha. Od Velikog Zida i Zabranjenog Grada u Pekingu do futurističkog šarma Šangaja, svaki trenutak će biti nezaboravan.

Vaše putovanje iz snova u Peking i Shanghai sada je nadohvat ruke po cijenama koje su teško pobijediti. Ne propustite ovu priliku za nezaboravno iskustvo u Kini.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Atraktivne cijene vrlo brzo poskupe, nekad već nekoliko sati nakon objave pa stoga ukoliko vam sve odgovara, budite brzi 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: