Pronađite Čaroliju U Pragu

Prag, grad stoljeća starosti i bajkovite arhitekture, čeka da ga istražite. Ovaj evropski dragulj nudi nevjerojatan miks povijesti, kulture i umjetnosti. Ovdje je vaš vodič za putovanje u Prag, gdje ćete otkriti čaroliju ovog predivnog grada.

Prag je povijest u kamenu. Posjetite Karlov most, Hradčane s Praškim dvorcem i Stari gradski trg kako biste se uronili u bogatu prošlost ovog grada. Arhitektura u gotičkom, baroknom i renesansnom stilu će vas ostaviti bez daha.

Prag nije samo povijest, već i umjetnost i kultura. Posjetite Narodni muzej, Národní divadlo (Narodno kazalište), i ne zaboravite kušati tradicionalnu češku hranu u lokalnim restoranima.

Putovanje u Prag je kao skok unatrag kroz vrijeme, ali s dodatkom suvremene energije. Ovaj grad vas neće samo oduševiti svojom poviješću i ljepotom, već i gostoljubivošću svojih ljudi. Krenite na nezaboravno putovanje u Prag i iskusite sve što ovaj grad ima ponuditi.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata iz svih gradova naše regije + hotel 4* koji se nalazi u centru grada. Povratne avio karte počinju od 46€, a hotel je 49€ noćenje za 2 osobe, stoga 4 dana sa avionom i hotelom počinje od 119 eura po osobi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Podijeli: