Evo kako možete jeftino posjetiti Colmar! Dakle, pronašli smo najjeftinije letove iz Zagreba, Splita, Banja Luke, Beograda, Niša, Skoplja (povratne avio karte su od 35-45€) do Basela (58 km od Colmara), a od tamo imate autobus ili vlak do Colmara i počinje od 5€ po smjeru. Uz to smo pronašli odličan smještaj u Colmaru recenzija 4/5 s unutarnjim bazenom po cijeni 59€ noć za2 osobe, stoga npr. 2 noćenja / 3 dana počinju od 99 eura po osobi!

U cijeni su sve takse i ručna prtljaga, a ukoliko želite dodatni kofer, prilikom kupnje avio karte uzmite opciju priority. Imate opcije i na više dana ispod. Također ispod smještaja imate link za vlak d Colmara.

Kako rezervirati? 

Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Podijeli: