Planirate li putovanje na Cipar/Kipar u 11. ili 12. mjesecu? Ovaj otok nudi idealnu kombinaciju blage mediteranske klime i brojnih zimskih čarolija. Uživajte u toplim temperaturama od 16°C do 22°C, šetnjama po prekrasnim plažama i istraživanju povijesnih gradova. Posjetite božićne tržnice, kušajte lokalne specijalitete i upustite se u blagdansko uživanje. Ovaj sunčani otok vas očekuje s niskim cijenama smještaja i manjim gužvama. Otputujte i osjetite čaroliju ovog mediteranskog raja.

Ovo su najjeftinije povratne avio karte koje su mogu pronaći, a počinju od 38€. Uz smo pronašli Hotel s doručkom na plaži koji iznosi 39 eura po noćenju za 2 osobe! Tako da ukupna cijena s povratnom avio kartom i hotelom i doručkom počinje od 97 eura po osobi za 4 dana iz Beograda ili 108 eura iz Zagreba, dok je iz Beča ili Memmingena par eura skuplje. U cijeni je ručna prtljaga i avio takse. Ukoliko želite i kofer, uzmite priority.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ MEMMINGENA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije objave odmah vidljivima :

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: