Planirate putovanje u Sydney? Imamo odličnu vijest za vas! Pronašli smo povratne avio karte za Sydney po cijeni od samo 575€! Ne samo to, već smo pronašli i fantastičan smještaj po cijeni od samo 38€ po noći.

Sydney je jedan od najpopularnijih turističkih odredišta u Australiji s prekrasnim plažama, bogatom kulturnom scenom i brojnim atrakcijama. Ne propustite priliku da istražite ovu čarobnu destinaciju bez da potrošite previše novca.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR:

POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: