Pronašli smo kako možete najeftinije do Amsterdama iz Beograda, Zagreba, Skoplja, Rijeke, Dubrovnika ili Splita. Iz nekih gradova je najeftinija opcija opcija prvo do Eindhovena pa zatim autobusom ili vlakom do Amsterdama. Nakon slijetanja na aerodrom Eindhoven, možete koristiti autobus koji će vas odvesti do Amsterdama. Ova udaljenost će biti pređena za oko 1 sat i 45 minuta, pružajući vam priliku da uživate u slikovitom putovanju. Autobus do Amsterdama možete kupiti ovdje . Također imate i vlak, ali on ne polazi sa aerodroma već iz sa stanice 7 km od aerodroma.

Ukoliko ipak želite direkt let do Amsterdama, najpovoljnije je iz Splita, Dubrovnika, Ljubljane ili Beograda i naći ćete ispod najpovoljnije datume.

Udoban smještaj u Amsterdamu:

Za udoban boravak u Amsterdamu, pronašli smo odličan hotel smješten u centru grada. Ovaj hotel ima izvrsne recenzije sa ocjenom 4,5/5, što jamči kvalitetan boravak. Po cijeni od samo 38€ po osobi po noći, ovo je povoljna opcija za smještaj u srcu grada.

Ukupna cijena putovanja:

Ukoliko idete prvo do Eindhovena pa za Amsterdam, ukupan iznos počinje od 141€ po osobi, a ukoliko letite odmah direkt za Amsterdam, ukupan iznos sa avionom i smještajem za 4 dana počinje od 214€.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEOGRADA

Napomena: Cijena avio karte može skočiti u idućih nekoliko sati /dana pa ako vam sve odgovara budite brzi.

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ RIJEKE

POLAZAK IZ SKOPLJA

DIREKT ZA AMSTERDAM

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: