Oman je država koja je svojom bogatom kulturom, prekrasnom prirodom i modernim gradovima postala sve popularnije turističko odredište.

Oman nudi mnoge atrakcije, uključujući prekrasne pustinje, planine, raskošne plaže i povijesne gradove. Između ostalog, turisti mogu posjetiti prekrasne znamenitosti kao što su Velika džamija u Muskatu, kraljevsku palaču u Salali i Muzej Bait Al Zubair.

Osim toga, Oman je poznat po svojoj predivnoj prirodi i mnogobrojnim aktivnostima na otvorenom, kao što su planinarenje, kampiranje, ronjenje, surfanje i jedrenje. Također je idealno mjesto za istraživanje kulture i tradicije ovog područja, te upoznavanje s bogatom povijesti.

Trenutno su odlične cijene povratnih avio karata za Oman iz Munchena, Beograda, Budimpešte ili Sarajeva i počinju od 173€! Također smo pronašli odličan hotel recenzija 4/5 koji je 34€ noćenje za 2 osobe, tako da 6 dana sa avionom i hotelom počinje od 292€ po osobi.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Munchena

Polazak iz Beograda

Polazak iz Budimpešte

Polazak iz Sarajeva

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Podijeli: