Došlo je vrijeme da se uronite u božićnu čaroliju, a Beč nudi savršen ambijent za nezaboravno božićno putovanje! Ovaj grad svjetlosti, tradicije i topline stvara nevjerojatno iskustvo koje će vas obuzeti.

Smještaj Kakav Sanjate

Uživajte u udobnosti hotela za samo 61€ po osobi za 2 noćenja/3 dana. Ovaj hotel pruža savršen izlazak u blizini božićnih sajmova i glavnih atrakcija i u blizini je metro s kojim ste za 10-ak minuta u srcu Beča.

Božićni Sajmovi kao Izvor Radosti

Beč je domaćin nekim od najčarobnijih božićnih sajmova u Europi. Prošetajte kroz ulice obasjane svjetlima i istražite štandove sa tradicionalnim rukotvorinama, ukusnom hranom i mirisnim kuhanim vinom. Neka svaki korak bude prilika za otkrivanje nečeg posebnog.

Kulinarika koja Osvaja Srca

Uživajte u božićnim poslasticama poput kuhanih kobasica, pečenih kestena i slatkih kolača na svakom koraku. Bečka gastronomska scena oduševit će vaše nepce i pružiti pravu gastro avanturu.

Božićna Čarolija na Svakom Koraku

Prošetajte kroz blještavu Stephansplatz, posjetite impozantnu Katedralu sv. Stjepana i osjetite toplinu božićnih svjetala koja krase svaki kutak grada. Fotografirajte se ispod impozantnog božićnog drvca na Rathausplatzu i stvorite uspomene za čitav život.

Ispod možete rezervirati hotel, mijenjati datume kao i pogledati ponudu ostalih hotela. Dodali smo i linkove za najeftinije letove do Beča, kao i karte za vlak ili autobus ukoliko ne idete vlastitim vozilom.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Podijeli: