Doživite bajkovitu Siciliju – biser Mediterana! Sanjate o putovanju koje spaja povijest, kulturu, netaknutu prirodu i savršenu tirkiznu obalu? Sicilija je destinacija koja će vas oduševiti svojom raznolikošću i ljepotom.

Također, Sicilija je raj za ljubitelje prirode. Uživajte u spektakularnim pejzažima planine Etna, najaktivnijeg vulkana u Europi. Ovaj otok također je poznat po svojoj ukusnoj hrani. Uživajte u sicilijanskim specijalitetima, poput cannolija, arancina i svježe pripremljenih morskih plodova.

Izvukli smo najpovoljnije datume za povratne avio karte iz svih gradova (Budimpešta, Trst, Zagreb, Beograd, Banja Luka, Skoplje, Podgorica, Memmingen) tako da će vam sigurno odgovarati polazak iz nekog. Što se tiče smještaja, pronašli smo 2 najbolje opcije. S obzirom da su letovi iz nekih gradova za Cataniu, a iz nekih za Palermo, pronašli smo Hotel u centru Palerma za 34€ noć 2 osobe, a u Cataniji smještaj s doručkom, također u centru i iznosi 46€ noć za 2 osobe. Tako da, ukupan iznos sa avio kartom i hotelom počinje od 109 eura po osobi za 5 dana. Jako puno je datuma i imate opcije na manje i više dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ TRSTA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ BANJA LLUKE

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ MEMMINGENA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: