Putovanje na Santorini: Bajkovita Ljepota Grčkog Rajskog Otoka

Zaronite u čaroban svijet Santorinija, rajskog otoka u Egejskom moru. Ovaj spektakularan grčki otok osvaja srca posjetitelja svojom prepoznatljivom plavom i bijelom arhitekturom, kristalno čistim morem i romantičnim zalascima sunca.

Santorini je neodoljivo odredište za zaljubljenike u luksuz, opuštanje i romansu. Poznat po svojim impresivnim klifovima, slikovitim selima i vulkanskim plažama, otok nudi nevjerojatne prizore i nezaboravna iskustva.

Pronašli smo najbolje cijene za Santorini koje se trenutno mogu pronaći. Povratne avio karte su od 90 eura iz Beča, Iz Splita 128€, iz Budimpešte 133€, a iz Beograda 159€. Uz to smo pronašli beach resort recenzija 4/5 po cijeni 45 eura za noćenje za 2 osobe, stoga ukupna cijena za 5 dana na Santoriniju počinje već od 180 eura po osobi sa uključenim povratnim avio kartama i beach resortom.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: