• 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi s balkonom ili sobi s terasom u prizemlju ili sobi s francuskim balkonom za 2 osobe
  • Polupansion (doručak i večera)
  • Neograničeno kupanje u unutarnjem i vanjskom bazenu hotela Čatež
  • Dva ulaza dnevno u zimsku Termalnu rivijeru 
  • Animacijski program
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatan parking
  • Ponuda se može iskoristiti od 21. 1. 2024. do 18. 2. 2024.

Posjetite pravi termalni raj za sve generacije! Idealan odmor za vas i vaše najmilije u zagrljaju idilične prirode uz pravu vodenu zabavu i učinke tople termalne vode čak 365 dana u godini!

Terme Čatež
 nude zdravo, opušteno kupanje u mnogim bazenima ljetne i zimske Termalne rivijere tijekom cijele godine.

Zimska termalna rivijera: Otkrijte pravi vodeni raj na više od 6500 m2 unutarnjih prostora s raznim vodenim atrakcijama: divlja rijeka i tobogan će biti za sve koji vole malo adrenalina, uživajte u bazenu s valovima, pronađite mjesta s masažom u bazenu nepravilnog oblika, za sve koji se vole opuštati na raspolaganju su mjesta ispod slapova ili u whirpoolu. Uronite u vodeni doživljaj na toboganu ili kamikazi. Uhvatite svoj val na stazi za surfanje. Ljubitelje brzih spustova oduševljava tobogan sa zatvorenom cijevi, a one koji traže iznenađenja impresionira stablo avantura. Najmlađi vole vrijeme provoditi u dječjem bazenu. Čeka ih otkrivanje čarobnog svijeta gusara u blizini zapaljenog grada i potražnja za skrivenim blagom. Kad vas izvana mame sunčeve zrake posjetite Ljetnu termalnu rivijeru.

Hotel Čatež nudi ugodan ambijent gostima u vrijeme odmora i svima onima koji ublažavaju zdravstvene probleme u Termama Čatež. Sve sobe su opremljene klima uređajem, TV-om, kupaonicom s tušem, WC-om, sušilom za kosu i telefonom.

Otkrijte okolicu
: obiteljska putovanja, brojne sportske aktivnosti, pješačenje, odlazak u istraživanje grada Brežica ili otkrivanje i kušanje Bizeljskog, zemlje u kojoj se mir i tišina isprepliću s dobrom hranom i ugodnim ljudima. Posjetite i Gadovu peć – kolijevku vina cviček ili biser prirodnih ljepota u Dolenjskoj – Kostanjevica na Krki ..

Podijeli: