Dobrodošli u Berlin, živopisni grad koji pulsira kulturom, poviješću i inovacijama. Kao glavni grad Njemačke, Berlin nudi jedinstveno iskustvo koje će vas očarati.

Pogledajte ostatke Berlinskog zida, podsjetnik na burnu prošlost i simbol ujedinjenja. Prošećite preko Potsdamer Platz, modernog središta grada, gdje se susreću stari i novi arhitektonski dragulji. Posjetite Brandenburšku kapiju, jedan od najprepoznatljivijih simbola Europe, i osjetite povijesnu važnost ovog ikoničnog spomenika.

Berlin je poznat po svojoj bogatoj umjetničkoj sceni i živopisnoj noćnom životu. Otkrijte umjetničke galerije i alternativne četvrti poput Kreuzberga, koje kriju nevjerojatne umjetničke murale i šarene tržnice. Uživajte u raznovrsnoj kuhinji iz cijelog svijeta u restoranima i uličnoj hrani koji odražavaju multikulturalnu atmosferu Berlina.

Nemojte propustiti posjetiti Muzej otoka, svjetski poznatu muzejsku četvrt s impresivnom zbirkom umjetnina i kulturnih artefakata. Opustite se u prekrasnim parkovima i vrtovima koji pružaju bijeg od gradske vreve.

Bez obzira na vaše interese, Berlin će vas osvojiti svojom jedinstvenom kombinacijom tradicije i suvremenosti. Otkrijte raznolikost ovog uzbudljivog grada i doživite nezaboravno iskustvo koje će vam ostati u sjećanju zauvijek.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata iz svih gradova i najbolju cijenu hotela. Najeftinija povratna avio karta je iz Podgorice 30€, iz Rijeke 40€, iz Pule 49€, a iz Beograda 75€. Uz to smo pronašli odličan hotel u centru koji ima recenzije 4/5 po cijeni 32 eura noćenje za 2 osobe, stoga npr. 2 noćenja / 3 dana dana počinje od 63 eura po osobi za let i hotel. U toj cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga. Imate puno datuma na odabir, tako da možete uzeti i na više dana. Ukoliko želite dodatni kofer, uzmite prilikom kupnje avio karte opciju priority.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo