Planirate putovanje u Sydney? Imamo odličnu vijest za vas! Pronašli smo povratne avio karte za Sydney po cijeni od samo 665€!

Sydney je jedan od najpopularnijih turističkih odredišta u Australiji s prekrasnim plažama, bogatom kulturnom scenom i brojnim atrakcijama. Ne propustite priliku da istražite ovu čarobnu destinaciju bez da potrošite previše novca. Polazak je iz Budimpešte.

Imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Sydney
7/3/2024 – 24/3/2024
Presjedanje
Sydney
21/2/2024 – 6/3/2024
Presjedanje
Sydney
20/3/2024 – 1/4/2024
Presjedanje
Sydney
17/5/2024 – 26/5/2024
Presjedanje
Sydney
2/4/2024 – 17/4/2024
Presjedanje

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR:

POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: