Wizzair ima akciju danas -20% na odabrane letove i vrijedi za putovanja do 31.03.2024. S druge strane Ryanair ima akciju na avio karte od 03.do 5. mjeseca. Avio karte su od 12€ po smjeru, a povratne su vaše od 25€.

Zaista se može pronaći jako puno povoljnih avio karata s polaskom iz bilo kojeg grada, a evo kako ćete preko naše pametne tražilice jeftinih putovanja pronaći najeftinije datume i smještaj iz bilo kojeg grada pa tako i iz vašeg 🙂 Objasnili smo sve detaljno na slici ispod i u 2 klika vam se otvara carstvo jeftnih avio karata!

Kad vam se otvore najjeftiniji datumi avio karata, odmah imate za datum koji vam odgovara link za najbolje cijene smještaja i hotela. Evo kako to izgleda:

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: