Ispred vas su najeftinije avio karte za Istanbul iz svih gradova! Najeftinije povratne avio karte su iz Budimpešte (76€), Sarajeva (77€), Beograda (99€), Skoplja (102€), Beča (106€), Niša (120€), Kraljeva (123€), Podgorice (147€), Zagreba (147€), Splita (160€), a dodali smo i najeftinije iz Minhena, Dubrovnika i Trsta. Uz to smo vam pronašli 2 odlična hotela u samom centru grada(Sultanahmet) koji iznosi 28€ noćenje za 2 osobe, a drugi je s doručkom i iznosi 30€ noć za 2 osobe pa ukupan iznos za 6 noćenja / 7 dana sa hotelom s doručkom i avio kartom počinje od 172€ po osobi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Što se tiče transfera, možete ga zatražiti od hotela (cca 15-20 eura), uzeti taxi ispred aerodroma koji je isto oko 20 eura, ali se probajte cjenkati 😀 Najjeftinija opcija je Autobus Havaist sa novog aerodroma koji uvijek stoji ispred i vozi prema gradu svakih pola sata, a sa Sabihe je metro. Cijena vožnje je oko 4-5 eura.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo