Putovanje na Mauricijus: Rajski Bijeg Iz Snova

Upustite se u nevjerojatno putovanje na Mauricijus, biser Indijskog oceana, gdje snovi postaju stvarnost. Ovaj tropski raj nudi nevjerojatan spoj bijelih pješčanih plaža, tirkiznog mora i bujnih plantaža šećerne trske. Osvježavajući povjetarac, bogata kultura i raskošna flora i fauna čine ovaj otok savršenim odredištem za bijeg od svakodnevnog života.

Mauricijus je idealno mjesto za zaljubljenike u vodene aktivnosti, bilo da se radi o ronjenju među šarenim koraljima, kajtanju na valovima ili jednostavno opuštanju na plaži s koktelom u ruci. Uživajte u raznolikim kulinarskim iskustvima, gdje se svjetske kuhinje miješaju s lokalnim okusima.

Pustolovine na kopnu također su neodoljive – istražite šume, posjetite botaničke vrtove i upoznajte lokalne stanovnike koji će vas očarati svojom toplinom i gostoljubivošću.

Neka vaše putovanje na Mauricijus bude nezaboravno iskustvo koje će vas ispuniti mirisima, okusima i ljepotom ovog rajskog otoka. Isplanirajte svoj bijeg na Mauricijus i stvorite uspomene koje će trajati čitav život.

Najeftinije povratne avio karte do Mauricijusa su iz Budimpešte 603€ ili Beograda 699€. Uz to smo pronašli Apartman recenzija 4/5 na plaži po cijeni za 34 eura za 2 osobe po noćenju, tako da npr. 8 dana sa avionom i navedenim apartmanom na plaži počinje od 722 eura po osobi.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

Mauritius
8/12/2024 – 16/12/2024
Presjedanje
Mauritius
28/11/2024 – 12/12/2024
Presjedanje
Mauritius
14/11/2024 – 25/11/2024
Presjedanje
Mauritius
9/1/2025 – 19/1/2025
Presjedanje

POLAZAK IZ BEOGRADA

Mauritius
19/4/2024 – 28/4/2024
Presjedanje
Mauritius
2/10/2024 – 14/10/2024
Presjedanje
Mauritius
4/3/2024 – 14/3/2024
Presjedanje
Mauritius
2/5/2024 – 15/5/2024
Presjedanje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: