Ovo su najjeftinije povratne avio karte koje su mogu pronaći iz naše regije za ljetovanje na Cipru/ Kipru pa iskoristite dok nisu skočile!

Uz to smo pronašli 3 Hotela na odabir. Prvi je od 42€ noć za 2 osobe, drugi je s doručkom 56€ noć/2 osobe, a treći je 4* s doručkom i noćenje je 68€ za 2 osobe!

Ukoliko se odlučite za ovaj zadnji koji je zaista luksuzan, ukupan iznos za 4 noćenja / 5 dana s povratnom avio kartom i hotelom počinje od 229 eura po osobi! Imate i opcije na više i manje dana. U cijeni je ručna prtljaga i avio takse. Ukoliko želite i kofer, uzmite priority.

Polasci iz Zagreba, Beograda, Beča i Sofije + link za ostale gradove na dnu.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji na Cipru, ovako to izgleda:

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: