Evo kako možete u doslovno 2 klika pronaći najeftinije avio karte, smještaj i destinaciju koju želite, kao i na datume i mjesece koji vam odgovaraju za putovanje! Mi smo sve toliko pojednostavili i objasnili u 3 slike ispod da je sad zaista vrlo lak i jednostavan proces! Napomena: ako vam nije dovoljno čitko, kliknite na sliku.

Nakon klika na otvaraju vam se najeftiniji datumi avio karata za kad vam odgovara i odmah imate i link koji vam izbacuje najeftiniji smještaj na datum koji vam odgovara! Ovako to izgleda:

Kad kliknete, otvaraju vam se najeftiniji smještaj/Hoteli (možete vidjeti na slici ispod kako to izgleda za npr. Maltu). Kao što vidite, hoteli počinju od 26€ noć za 2 osobe. Desno vam je mapa na kojoj vidite gdje su locirani hoteli koji se nude, a lijevo imate filtere gdje možete birati detalje koje vas zanimaju kao što su opcije s doručkom, transfer do hotela, broj zvjezdica, ocjene korisnika, popularno za obitelji, parove, samce itd, itd. Opcija je jako puno!

Sad kad ste sve naučili spremni ste u potragu za jeftinim avio kartama i smještaj kao pravi profi travel agent 😀 Pretražite i uživajte u jeftinim putovanjima jer uz ovako atraktivne cijene možete putovati češće!

Podijeli: