Ljetovanje na Malti u 7. ili 8. mjesecu je ispred vas i garantiramo da je ovo najeftinije što se može pronaći iz svih gradova i ovo će vrlo brzo poskupjeti jer su 7. i 8. najtraženiji! Povratne avio karte počinju od 66€, a najeftinije su iz Niša, Beograda, Zagreba, Skoplja, Trsta, Sofije, Splita, Dubrovnika, Budimpešte, Beča i Memmingena, dok su iz ostalih gradova preskupe pa se probajte nekako organizirate za ove navedene.

Uz to smo pronašli hotel 4* koji iznosi 66€ noć za 2 osobe, tako da npr. 3 noćenja / 4 dana sa povratnom avio kartom i hotelom 4* počinje od 165€ po osobi, a 7 noćenja / 8 dana počinje od 297€ po osobi. U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga, a ukoliko trebate i dodatni kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte jer je to najeftinija je opcija za dodatni kofer. Datuma je puno, imate opcije na više i manje dana i svi se nalaze ispod po gradovima polaska.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Malti, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo