Madeira, portugalski biser u Atlantskom oceanu, čeka vas s toplim dobrodošlicama. Istražite prekrasne vrtove, šetajte uz obalu otočkih plaža i uživajte u tradicionalnim blagdanskim svetkovinama.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za Madeiru, a to su iz Budimpešte od 138€, Beča od 151€, Beograda od 262€, a dodali smo i najpovoljnije iz Zagreba, Sarajeva i Tirane . Uz to smo pronašli smještaj s doručkom po cijeni 39 eura za 2 osobe za noćenje, stoga npr. 7 noćenja / 8 dana sa Avionom i smještajem s doručkom počinje 274 eura po osobi! Imate i opcije na više i manje dana. Također smo vam stavili linkove za ostale cijene smještaja u Madeiri, ukoliko vam ne odgovara ovaj.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: