Rodos je jedan od najljepših otoka u Egejskom moru. S kristalno čistim beskrajnim prekrasnim plažama , spektakularnim zalascima sunca, izvrsnom hranom – Rodos je uistinu posebno mjesto za posjetiti. Uz mnoštvo arheoloških nalazišta i zadivljujućoj prirodi, predivnim plažama, odmor na Rodosu nikada ne može biti dosadan!

Trenutno su akcijske cijene povratnih avio karata iz Beča i počinju od 30 eura, a mi smo dodali i najeftnije iz drugih gradova, a to su iz Sofije, Tirane, Sarajeva, Beograda, Budimpešte, Podgorice, Dubrovnika i Zagreba i počinju od 81€. Uz to smo pronašli hotel uz plažu koji iznosi 31€ noć za 2 osobe pa npr. 7 noćenja sa avionom i hotelom počinje od 139€ po osobi! Ukoliko polazite iz drugih gradova, razlika je samo u cijeni avio karte. Datume je puno na odabir iz svakog grada pa možete birati i na manje dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.