Najpovoljnije povratne avio karte za Barcelonu su ispred vas i počinju od 46€ iz Zadra, 57€ iz Beograda, Trsta 47€, Splita ili Dubrovnika oko 70€, Beča, Budimpešte, Temišvara, Tirane 60-70€ itd. Dodali smo i najpovoljnije iz Zagreba, Sarajeva, Podgorice, Ljubljane, Niša, Skoplja i Ljubljane. Uz to smo pronašli odličan smještaj u centru Barcelone koji je usput udaljen nekih 300m od javnog prijevoza pa možete lako bilo u koji dio grada. Važno je napomenuti da je smještaj u Barceloni jako poskupio, tako da smo pronašli hostel koji ima jako dobre recenzije, imate svoju privatnu sobu i privatnu kupaonicu. Noćenje iznosi 75€ za 2 osobe i vjerujte ovo je trenutno najbolje što se može pronaći u Barceloni jer je sve ostalo iznad 100€ i to rijetko da imate privatnu kupaonicu!

Ukupan iznos sa avio kartom i smještajem za 3 noćenja / 4 dana počinje od 158€ po osobi npr. iz Zadra ili 169€ iz Beograda itd, dakle iz drugih gradova je razlika samo u avio karti.

Ispod imate jako puno datuma iz svih gradova pa možete kombinirati i na više dana ako želite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel/ smještaj tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara smještaj koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Malti, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.