Turkish airlines ima akciju na avio karte pa smo izvukli najpovoljnije iz svih gradova. Iz nekih gradova je i dalje najpovoljniji Pegasus ili nacionalna aviokompanija pa birajte što vam više odgovara. U svakom slučaju ovo su najeftinije povratne avio karte iz svih ovih gradova za Istanbul. Polasci su iz Sarajeva, Beograda, Zagreba, Niša, Kraljeva, Splita, Dubrovnika, Ljubljane, Budimpešte, Sofije, Tirane, Skoplja, Beča, Podgorice, Minhena, Venecije i Frankfurta.

Datuma je jako puno i sve ćete ih pronaći ispod.

SMJEŠTAJ

Pronašli smo 2 odlična hotela s doručkom 3* ili 4* u samom centru grada koji iznose 36€ za 3*, odnosno 40€ noćenje za 2 osobe za 4*, ukupan iznos za 4 noćenja / 5 dana sa hotelom 4* s doručkom i avio kartom počinje od 145€ po osobi, a 7 noćenja / 8 dana od 205€ po osobi. Ovo je za polazak iz Sofije, dok je npr. iz Sarajeva ukupan iznos 19€ skuplji, iz Beograda ili Zagreba za 34€ itd. Dakle, ralika je samo u iznosi avio karte.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Što se tiče transfera, možete ga zatražiti od hotela (cca 15-20 eura), uzeti taxi ispred aerodroma koji je isto oko 20 eura, ali se probajte cjenkati 😀 Najjeftinija opcija je Autobus Havaist sa novog aerodroma koji uvijek stoji ispred i vozi prema gradu svakih pola sata, a sa Sabihe je metro. Cijena vožnje je oko 4-5 eura.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su na dan objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, avio karte i hotel možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo