Pronašli smo najpovoljnije povratne avio karte za Valenciu iz svih gradova i počinju od 30€ iz Memmingena, 40€ iz Trsta, 78€˘iz Budimpešte, 86€ iz Beča, 89€ iz Beograda, 126€ iz Dubrovnika itd. Ispod ćete još pronaći i najpovoljnije datume iz Temišvara, Trsta, Sarajeva, Zagreba, Ljubljane i Tirane. Uz to smo vam pronašli odličan hotel u centru Valencije i noć za 2 osobe 48€ pa ukupan iznos za 6 noćenja / 7 dana počinje od 174€ po osobi! Ukoliko npr. polazite iz Beograda ukupan iznos za 4 noćenja / 5 dana sa avionom i ovim hotelom iznosi 184€ po osobi, sve zavisi iz kojeg grada vam odgovara polazak, ali jeftinijih od ovih nema!

U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga. Ako trebate dodatni kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Podijeli: