Ryanair ima odličnu akciju koja traje samo danas i avio karte po smjeru su samo 13€, a povratne su vaše za samo 26€! Jako je puno destinacija pa budite brzi! Mi uz najpovoljnije datume na akciji za Ryanair dodali i akcijske karte Wizzaira i akcije ostalih aviokompanija + najpovoljniji smještaj za sve datume na akciji!

Tako da ispod možete pronaći povratne avio karte za 26€ za Rim, Berlin, Prag, Milano, Beč, Siciliju, Ibizu, Kretu, Alicante, Pisu, Mallorcu, Rimini, Basel, Dublin, London, Litvu, Dansku, Poljsku, itd…

Polasci su iz Zagreba, Beograda, Sarajeva, Zadra, Splita, Dubrovnika, Pule, Niša, Kraljeva, Banja Luke, Podgorice, Skoplja, Temišvara, Sofije, Budimpešte, Trsta, Beča i Tirane. Datuma je jako puno iz svih gradova, a odmah imate i najpovoljniji smještaj na datume avio karata na akciji i nalaze se pokraj avio karata, a ovako izgledaju:

Napmena za Skyscanner – Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena (koristi je preko 100 milijuna ljudi mjesečno). Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!