Odlična prilika za Kanarske otoke – Lanzarote! Povrtane avio karte su 76-86€, polasci su iz Zagreba, Budimpešte ili Venecije. Nažalost iz drugih gradova uglavnom ne lete na Lanzarote ili su preskupe avio karte pa se nekako organizirajte za ova 3 grada.

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata imate link za najpovoljniji smještaj na Lanzarote-u. Datuma je jako puno pa birajte i kombinirajte broj dana koji vam odgovara.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: