Ispod se nalaze najpovoljnije povratne avio karte za ljetovanje na Sardiniji, a to su iz Trsta, Beča, Budimpešte, Tirane i Frankfurta i počinju od 34€, a mi smo dodali i najpovoljnije datume iz Beograda, Ljubljane i Minhena i počinju od 151€.  Iz nekih gradova je jeftiniji let do Olbije, a iz nekih do Cagliarija pa smo vam pronašli najpovoljniji smještaj za oba grada.

Smještaj u Olbiji počinje od 50€ noć za 2 osobe (resort 4*), a u Cagliariju od 56€ noć za 2 osobe, tako da npr. 2 noćenja / 3 dana sa avio kartom i Resortom 4* počinje od 84€ po osobi, a 7 noćenja / 8 dana od 209€ po osobi! Naravno ovi iznosi variraju ovisno iz kojeg grada polazite, ali jedno je sigurno, jeftinije od ovog nećete pronaći, a i ove avio karte će kroz koji dan biti min. duplo skuplje!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotele i smještaje za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo