Wizzair danas ima -15% na avio karte u 5. i 6. mjesecu. Mi smo izvukli sve avio karte na akciji iz svih gradova iz koji leti Wizz + dodali neke akcijske ponude od drugih aviokompanija tako da ima jako puno atraktivnih destinacija izrazito povoljno!

Tako da ispod možete pronaći povratne avio karte za Rim, Beč, Milano od 26€ (iz više gradova), London od 26€ (iz više gradova), Berlin, Valencia, Pariz, Bari od 26€ (iz Trsta, Temišvara, Sofije + ostali gradovi), Venecija, Santander od 26€ (iz Beča, Skoplja), Sicilija od 30€ (iz Sofije), Maroko od 66€ (iz Beča + ostali gradovi), Alicante ili Jordan od 50-ak eura (iz Budim), Barcelona od 55€ (iz više gradova), Istanbul od 55€ (iz Sofije, Budimp, Sa), Atena od 60€ (Tirana, Split + ostali gradovi), Kairo od 86€ (iz Budim), Abu Dhubai/Dubai od 93€ (iz Sa, Bg, Budim ili Beča), Hurghada od 94€ (Beč + ostali gradovi), Baku od 94€ (iz Budim) Madeira od 96€ ( iz Budimpešte), Maldivi od 356€ (iz Sa, Bg, Budim ili Beča) i još puno drugih destinacija!

Polasci su iz Beograda, Sarajeva, Splita, Dubrovnika, Banja Luke, Podgorice, Skoplja, Temišvara, Sofije, Budimpešte, Trsta, Beča i Tirane.

Datuma je jako puno iz svih gradova, a odmah imate i najpovoljniji smještaj na datume avio karata na akciji i nalaze se pokraj avio karata, a ovako izgledaju:

Napmena za Skyscanner – Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena (koristi je preko 100 milijuna ljudi mjesečno). Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!