Nikad jeftinije do Antalye! Pojavile su se jako atraktivne povratne avio karata za Antalyu i počinju od samo 54€! Najeftinije su iz Sofije 54€, Tirane 64€, Skoplja 69€, Sarajeva 73€, Budimpešte 135€, Graza 147€, Zagreba 166€, Beograda 199€, a dodali smo i najpovoljnije iz Beča i Minhena počinju od 126€.

SMJEŠTAJ

Pronašli smo vam Hotel 4* s doručkom u Antalyi i noćenje iznosi 35€ za 2 osobe. Nalazi se ispod avio karata u žutoj kocki. Također imate ispod toga u narančastoj kocki ostale hotele 4 i 5* i počinju od 30€ pa birajte kojin želite ako vam ovaj ne odgovara.

DATUM

Datuma je jako puno u ponudi (ispod se nalaze u plavim kockama). Imate i opcije na više ili manje dana pa birajte koji vam odgovara.

PRTLJAGA I TAKSE

U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga.

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Sve zavisi iz kojeg grada polazite, ali evo npr najeftinije karte su iz Sofije 7 noćenja / 8 dana (avion + hotel 4* s doručkom) iznosi 176€ po osobi, iz Sarajeva je ukupan iznos 195€ po osobi itd., dakle razlika je samo u iznosu avio karte iz kojeg grada polazite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotele u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hoteli i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onaj kjoji vam odgovara i onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: