Ispred vas se nalaze najeftinije povratne avio karte za Amsterdam! Imate jeftinije opcije preko Eindhovena i povratne avio karte počinju od 50€ ili direkt let do Amsterdama i povratne počinju od 112€. Ukoliko letite preko Eindhovena, možete flixbusom do Amsterdama za 7€ i kartu za bus možete kupiti OVDJE

Polasci su iz Splita, Dubrovnika, Pule, Ljubljane (za Amsterdam) a iz Beograda i Zagreba imate i opcije do Eindhovena i do Amsterdama, dok su iz Tirane i Beča do Eindhovena.

Uz to smo vam stavili ispod avio karata link za najeftiniji smještaj u Amsterdamu i počinje od 53€. Imate opcije na više i manje dana jer je puno datuma ispod pa možete birati.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: