Jeste za jedan egzotični tropski raj i putovanje u Šri Lanku? Povratne avio karte počinju od 390€, a mi smo izvukli najeftinije avio karte iz svih gradova! Tako da ćete ispod pronaći najpovoljnije avio karte iz Beograda, Zagreba, Sarajeva, Budimpešte, Beča, Ljubljane, Minhena i Sofije.

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata imate link (žuta kocka) gdje gdje ćete pronaći najpovoljnije hotele u Colombu (grad u koji slijećete) i počinju od 15€. Datuma je jako puno ispod pa kombinirajte sebi datume i dane na koliko želite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo