Budva je jako popularna turistička destinacija u Crnoj Gori koja nudi obilje atrakcija za posjetioce. Mi smo pronašli najeftinije avio karte i Hotel 4* u 7. i 8. mjesecu!

Iz naših krajeva najbolje opcije za ljetovanje u Budvi su letovi do Podgorice (autobusi iz Podgorice do Budve su jako jeftini i vrlo često voze. Možete ih ovdje rezervirati). Povratne avio karte počinju od 35€ iz Zagreba ili 105€ iz Beograda, a dodali smo i najpovoljnije iz Beča, Ljubljane i Memmingena.

SMJEŠTAJ

Za Budvu smo pronašli 2 apartmana (54 i 66€ noć za 2 osobe) i Hotel 4* koji je 76€ za 2 osobe pa birajte što vam odgovara.

UKUPAN IZNOS AVION + SMJEŠTAJ

Najeftinije avio karte su iz Zagreba pa tako 3 noćenja / 4 dana počinje od 116€ po osobi, a 8 dana od 224€ po osobi. Iz Beograda ili nekog drugog grada npr. ukupan iznos je uvećan za razliku u avio karti.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a smještaj u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara smještaj koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo