Baku je glavni grad Azerbejdžana smješten uz obalu Kaspijskog mora. Poznat je po svojim prekrasnim građevinama, muzejima, parkovima i mnoštvu kulturnih događanja. Baku je također važan ekonomski centar zbog svoje pozicije kao ključnog tranzitnog mjesta između Europe i Azije. Posjetitelji će zasigurno uživati u bogatoj povijesti i kulturi Baku-a, kao i u ukusnoj lokalnoj kuhinji.

Pronašli smo najjeftinije povratne avio karte i počinju iz Budimpešte od 100 eura, a dodali smo najjeftinije iz Beograda, Zagreba, Sarajeva, Podgorice, Skoplja i Beča i počinju od 214€. Uz to smo pronašli hotel 4* s doručkom koji iznosi samo 22 eura za noćenje za 2 osobe, stoga 6 noćenja / 7 dana sa letom i hotelom 4* s doručkom košta samo 177 eura po osobi iz Budimpešte, dok ne npr iz drugih gradova skuplje za 130-160€.

Datuma je puno pa možete birati koji vam odgovara.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Podijeli: