Odlična prilika za ljetovanje u Zadru ili Istri s polaskom iz Beograda. Povratne avio karte za Zadar u 7. i 8. mjesecu su 73€, a za Pulu su od 132€ (8. i 9. mj).

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata imate najpovoljnije smještaje u Zadru i Puli i počinju od 48€ u Puli noć za 2 osobe, a u Zadru od 65€.

UKUPAN IZNOS AVION + SMJEŠTAJ

Avion + Smještaj u Zadru za 5 noćenja / 6 dana počinje od 235€ po osobi, a u Puli 7 noćenja/8 dana počinje od 304€ po osobi. Iznos po osobi je baziran na putovanju za 2 osobe.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Javite se na mail ponuda@lovcinaputovanja.com

Podijeli: