Najeftinije povtratne avio karte za Andaluziju (Malaga i Sevilla) iz svih gradova su ispred vas i počinju od 56€! Uz to smo vam stavili listu najpovoljnijeg smještaja u oba grada pa birajte koji vam odgovara!

Datuma je puno pa možete kombinirati broj dana koliko želite. Polasci su iz Zagreba, Beča, Beograda, Dubrovnika, Splita, Sarajeva, Ljubljane, Venecije, Podgorice, Skoplja, Budimpešte, Sofije, Tirane, Temišvara i Minhena.

Također, neovisno da li sletite u Malagu ili Sevillu, lako možete posjetiti oba grada jer je bus 12€ Malaga – Sevilla ili obratno, a kartu za bus možete kupiti OVDJE

UKUPAN IZNOS AVION + SMJEŠTAJ

Sve zavisi od iznosa avio karte, iz kojeg grada polazite i koji ćete smještaj odabrati, ali evo npr iz Zagreba 7 noćenja / 8 dana sa vio kartom i smještajem počinje od 184€ po osobi itd.

Kako rezervirati? 

Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.