Oman je država koja je svojom bogatom kulturom, prekrasnom prirodom i modernim gradovima postala sve popularnije turističko odredište.

Oman nudi mnoge atrakcije, uključujući prekrasne pustinje, planine, raskošne plaže i povijesne gradove. Između ostalog, turisti mogu posjetiti prekrasne znamenitosti kao što su Velika džamija u Muskatu, kraljevsku palaču u Salali i Muzej Bait Al Zubair.

Osim toga, Oman je poznat po svojoj predivnoj prirodi i mnogobrojnim aktivnostima na otvorenom, kao što su planinarenje, kampiranje, ronjenje, surfanje i jedrenje. Također je idealno mjesto za istraživanje kulture i tradicije ovog područja, te upoznavanje s bogatom povijesti.

Trenutno su odlične prilike za Oman jer su povratne avio karte iz Sarajeva od 154€, a iz Beograda, Budimpešte, Beča, Zagreba i Ljubljane i počinju od 207€! Također smo pronašli odličan hotel recenzija 4/5 koji je 35€ noćenje za 2 osobe, tako da 7 noćenja / 8 dana sa avionom i hotelom počinje od 276€ po osobi.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Podijeli: