Doživite bajkovitu Siciliju – biser Mediterana! Sanjate o putovanju koje spaja povijest, kulturu, netaknutu prirodu i savršenu tirkiznu obalu? Sicilija je destinacija koja će vas oduševiti svojom raznolikošću i ljepotom.

Pronašli smo najeftinije povratne avio karte za ljetovanje na Siciliji s polacima iz svih gradova i počinju od 28€! Iz nekih gradova su skuplje, iz nekih jeftinije, ali od ovih jeftinijih nema! Polasci su iz Tirane, Trsta, Sofije, Budimpešte, Beča, Beograda, Splita, Zagreba, Skoplja, Temišvara, Sofije, Sarajeva i Memmingena.

SMJEŠTAJ

Pronašli smo vam odličan resort 4* s doručkom sa storija i noćenje je 49€ za 2 osobe.

DATUMI

Datumi su u 7. i 8. mjesecu i ima ih jako puno na odabir.

UKUPAN IZNOS AVION + RESORT 4* S DORUČKOM

Ukuapn iznos varira o tome iz kojeg grada polazite. Najeftinija avio karta je iz Tirane pa je ukupan iznos sa avinom i resortom za 7 dana iznosi 175€ po osobi, dok npr. iz Budimpešte ukupan iznos skuplji za 39€, iz Zagreba 49€ itd.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo