Agadir ili Marrakesh? Možete odabrati! Izvukli smo najpovoljnije povratne avio karte iz svih gradova počinju od 90€ za Agadir, a za Marakesh od 128€. Polasci su iz Beča, Budimpešte, Beograda, Zagreba, Splita, Ljubljane, Tirane, Sofije, Podgorice i Minhena.

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata imate listu najpovoljnijih hotelča u Marrakeshu i Agadiru i počinju od 20€, odnosno 28€.

DATUMI

Datuma je jako puno iz svakog grada pa birajte koji vam odgovara i na koliko dana želite!

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Ukoliko polazite iz Beča, 6 dana sa avionom i Hotelom počinje od 160€ po osobi u Agadiru, dok npr 7 dana sa avionom i hotelom za Marrakesh iz Ljubljane, Beograda ili Zagreba počinje od nekih 240-250€ po osobi, što je i dalje zaista odlična ponuda!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hoteli u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: