Armenija je zemlja u istočnom dijelu Kavkaza, smještena između Gruzije, Turske, Irana i Azerbajdžana. Glavni grad Armenije je Erevan, grad sa više od milijun stanovnika, a javni prevoz uključuje tramvaje, autobuse i taksije, te metro sustav.

Armenija je poznata po svojoj raznolikoj kuhinji, vinski proizvodnji i sportskim rezultatima u atletici i boksu. Glavne industrije su metalurgija, elektrotehnika, tekstil i prehrambena industrija, a u Armeniji postoji više od 30 vrsta jezika, a glavni jezik je armenski.

Ispred vas se nalaze najjeftinije povratne avio karte za posjetiti Armeniju i počinju od 72€! Uz to smo pronašli Hotel 4* u centru Erevana i iznosi 22€ noć za 2 osobe, stoga ukupan iznos za 6 noćenja / 7 dana počinje od 140€ po osobi! Polasci su iz Beča, Budimpešte, a dodali smo i najpovoljnije opcije s poalskom iz Zagreba, Beograda i Tirane, dok je nažalost iz ostalih gradova avio karta preskupa.

Ispod imate jako puno datuma iz svih gradova pa možete kombinirati i na više dana ako želite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel/ smještaj tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara smještaj koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Malti, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Podijeli: