Otok Kos pravi je raj, posebno za one željne opuštanja. Očekuje vas slikovito okruženje s pješčanim plažama i brojnim povijesnim građevinama. U središtu otoka, u gradu Kosu , možete prošetati malim uličicama. Lijepi butici pozivaju vas na šoping. U ugodnim tavernama možete izbliza osjetiti grčki mentalitet. Uživajte u dahu grada i dopustite da budete očarani. Užurbanost u luci najbolje je promatrati s terasa brojnih kafića i restorana. Na otoku vas očekuju i šarmantna sela i plodne ravnice sa specijalitetima poput puno agruma, badema i slatkog grožđa . Sunce, pijesak i more, plus veliki dio povijesti, ukusna hrana i istinsko grčko gostoprimstvo – dobrodošli na Kos.

Iskočile su jako atraktivne povratne avio karte za ljetovanje na Grčkom otoku Kos i počinju od 54€. Polazak je iz Zagreba, a dodali smo i najpovoljnije iz Beograda dok je nažalost iz drugih gradova avio karta preskupa ili ne leti na ovaj otok.

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata imate lista najpovoljnijeg smještaja na Kosu i počinje od od 62€ noć za 2 osobe (hotel)

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Iz Zagreba 8 dana sa avionom i hotelom počinje od 271€ po osobi, dok je iz Beograda je 7 dana ukupno od 362€ po osobi.

DATUM

Datuma je jako puno pa imate opcije na više i manje dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaj, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: